E-mail: hi@familyfully.com

Sergio Ramos Childhood Story Plus Untold Biografi Fakta

Lifebogger presenterar hela historien om ett fotbollsgeni som är mest känt under smeknamnet; ‘”Cuqui”.

Vår Sergio Ramos Childhood Story plus Untold Biography Facts ger dig en fullständig redogörelse för anmärkningsvärda händelser från hans barndoms tid till dags dato. Analysen av Real Madrid Legend involverar hans livshistoria före berömmelse, familjeliv och många OFF och ON-Pitch lite kända fakta om honom. Ja, alla vet om hans förmågor, men få överväger Sergio Ramos Biografi, vilket är ganska intressant. Nu, utan vidare, låt oss börja.

Sergio Ramos barndomshistoria – tidiga liv och familjebakgrund:
Till att börja med på en biografi bär han det fullständiga namnet Sergio Ramos García . Ramos föddes den 30:e mars 1986 i Camas, Sevilla, Spanien av föräldrar; Paqui Ramos (mamma) och Jose María Ramos (pappa). Sergio Ramos växte upp med två syskon, Rene och Miriam. Ramos gick upp i fotbollen vid 14 års ålder som försvarare. Redan från barndomen hade Ramos dessa snygga och stiliga personlighetsutseenden. Som barn som växte upp i tjurfäktningsstaden Sevilla blev Sergio intresserad av att bli tjurfäktare och fick aldrig lära sig om fotboll. Han kunde titta på tjurfäktning hela dagen. På grund av att det ansågs vara en farlig sport, avrådde hans föräldrar honom från att ta det som ett karriärval. Det var hans äldre bror som gjorde det största ingripandet som är ansvarig för den Sergio Ramos vi känner idag.

Med hans ord, “När jag var ung hade jag en gång en drömkarriär. Jag har alltid velat bli en [ tjurfäktare men min mamma var lite rädd för att jag skulle bli en tjurfäktare.

Efter att ha fått råd av min äldre bror Rene, valde jag fotboll, vilket var mindre farligt.”

Sergio Ramos Biografifakta – Karriär i sammanfattning:
Hans äldre bror Rene (agerar nu som hans agent) uppmuntrade Sergio att ge fotboll ett försök. Hans föräldrar organiserade en privat tränare för honom som hjälpte honom att upptäcka en dold talang i spelet. Ramos, efter att ha upptäckt en talang inom fotboll, gick med i sin första klubb, FC Camas. Han utmärkte sig mycket i sin ungdomsklubb, vann många matchpriser och deltog i flera matchens intervjuer. Hos FC Camas visade det sig att lille Sergio hade stor fotbollstalang i sig. Detta fick Sevilla att snappa upp honom. Sergio Ramos invigde sin karriär från lokala Sevilla FC. Detta validerades av båda vid FIFA Ballon d’Or Gala. Där visade han stor potential och 2003 kallades han äntligen upp till första ekipaget. Sergio fortsatte att kämpa och säkrade sig själv med bra prestationer, en plats i startuppställningen som högerback. Flera europeiska klubbar följde hans utveckling med stor uppmärksamhet under hans Sevilla-dagar. På grund av sina exceptionellt goda prestationer fick Sergio många erbjudanden. Det var den spanska fotbollsjätten Real Madrid som slutligen knäppte upp honom. Resten, som de säger, hans historia nu.

Sergio Ramos familjfakta:
Det här avsnittet i hans biografi berättar mer om hans hushåll. Utan vidare, låt oss börja.

Om Sergio Ramos far:
Jose María Ramos (Sergios pappa) spelar en viktig roll i Sergios kontraktshantering. Han har hjälpt till i intensiva förhandlingar med Real Madrid som har lett till förbättringar i försvararens Madridista-kontrakt. Han var mannen som ansvarade för hans överföring på 27 miljoner euro till Real Madrid 2005. Det var en rekordstor övergångssumma för hans då tonårsson. Sergio Ramos far, Jose María Ramos, såg sin son igenom till Real Madrid. Jose Ramos finns kvar i sin sons nära krets redan från sin ungdom. Sergio Ramos kommer inte att ha några argument från sin familj om han lämnar Real Madrid för Old Trafford när som helst under sin karriär. Detta beror på att hans far är ett Manchester United-fan.

Innan ett Champions League-möte mellan de två sidorna 2013 avslöjade Ramos sin fars kärlek till engelsk fotboll. Han sa till Sunday Times: ‘Min pappa brukade titta på mycket fotboll och han sa till mig när jag var liten: Så och så spelar det idag i United. Son, du måste titta på Eric Cantona och David Beckham.”

Om Sergio Ramos mamma:
De säger att mammor alltid har rätt. Så Manchester United-fansen sågs för en nedslående nyhet. Det hände efter att Sergio Ramos mamma sa att hennes son skulle stanna kvar i Real Madrid. Sergios mamma, Paqui Ramos, är ett Real Madrid-fan till kärnan. Hon, tillsammans med Sergios fru, var mycket avgörande för hans kontinuerliga vistelse i Real Madrid. Ramos fattade detta beslut även medan media fortsatte att avslöja hans missnöje på Bernabeu efter att president Florentino Perez misslyckades med att hålla sitt löfte. Detta löfte är inget annat än en försäkran han gav att belöna Ramos med ett nytt kontrakt 2015. Faktum är att det finns ett fantastiskt band mellan Sergio och Paqui.

Om Sergio Ramos Brother:
Rene Ramos är Sergios äldre bror. Han är för närvarande hans agent som styr hans karriär. Nuförtiden är han mer intresserad av Sergios karriär än Jose, hans pappa, som tidigare spelade en stor roll. Som nämnts tidigare var Rene hjärnan bakom Sergios engagemang i fotboll.

Syster: Miriam Ramos är den yngre och enda systern till Sergio Ramos. Hon var avgörande för sin brors bröllop med Pilar Rubio. Miriam agerade hennes brudtärna.

Om Pilar Rubio – Sergio Ramos fru:
Ramos inledde ett förhållande med journalisten/presentatören Pilar Rubio i september 2012, och detta bekräftades av båda på FIFA Ballon d’Or Gala. Pilar Rubio är en känd TV-personlighet, skådespelerska och modell. Vi känner henne för att bevaka evenemang för TV-nätverket La Sexta. Hon har också modellat i flera herrtidningar och medverkat i filmer som Isi & Disi, alto voltaje, Carlitos y el camp de los suenos, Cuestion de quimica och många fler. Under 2008 och 2009 valde arrangörerna Pilar Rubio till den sexigaste kvinnan i världen av den spanska upplagan av tidningen FHM.

Sergio Ramos och Pilar Rubio gifte sig 2012 efter att ha haft ett mycket kort förhållande. De har två söner: Sergio (född 6 maj 2014) och Marco (född 14 november 2015). Att ha tid med familjen för att fira troféer är en glädje för Ramos och hans hushåll. Innan han slog sig ner med Pilar Rubio har Sergio Ramos haft ett förhållande med andra modeller och skådespelerskor.

De inkluderar; Elisabeth Reyes (2006-2007), Carolina Martinez (2006), Nereida Gllardo (2007), Amaia Salamanca (2009) och Lara Alvarez (2010-2012). Sergio Ramos tidigare relationsliv liknar det för Karim Benzema och Gonzalo Higuain som dejtade en hel del tjejer innan de slutade. Det är helt tvärtemot Harry Kane, David Silva och Pedro Rodriguez.

Sergio Ramos Biografifakta – Kärlek till gitarr:
I en intervju med FourFourTwo erkände han att han är den romantiska i familjen – jämfört med hans syskon och storfamilj. På frågan om det sa han:

”Jag anser mig vara den mest romantiska i min familj. Jag har alltid haft svårt att uttrycka det till omvärlden; Jag använder gitarren för att göra det.”

Sergio Ramos Tjurfäktning:
Ramos är ett fan av tjurfäktning, som är populärt i hans hemstad, och han är en personlig vän till matadoren Alejandro Talavante. Han firade segrar för både klubb och land genom att spela med en matadorkappa. Ramos är också en ivrig hästälskare. Han äger ett stuteri i sitt hemland Andalusien, specifikt tillägnat uppfödningen av den andalusiska hästen.

Sergio Ramos Religion:
The Madrid Legend är en katolik och har en tatuering av Jungfru Maria, som täcker den övre halvan av hans vänstra arm.

Sergio Ramos Tatueringsfakta:
Vi känner den robusta Baller för hans utbud av kroppskonst. Ramos har ett symboliskt antal bläck på kroppen. Han lägger flera betydelser bakom varje tatuering, och dessa siffror ligger honom varmt om hjärtat. Ramos bar tröjorna nr 32 och nr 35 när han var i Sevilla, innan han kom till Real Madrid och gjorde sin seniordebut för Spanien som 19-åring. Detta är innebörden av siffrorna i hans handtatuering.

Sergio Ramos Untold Biography – Val av bil:
Real Madrid-legenden och nu ett PSG-fan håller med den tyska biltillverkaren Audi för att tillhandahålla sina bilar.

Sergio Ramos Styrka och svaghet:
Ramos är en fysiskt stark spelare som briljerar i luften, tack vare sin höjd- och nickningsprecision, vilket gör honom till ett målhot på fastland. Ramos är också en kompetent, aggressiv tacklare. Han är begåvad med tempo, bra teknisk förmåga, samt bra distribution och korsningsförmåga.

Enligt den spanska sporttidningen Marca bekräftade FIFA:s officiella rekord att Ramos 2015 klockades till en sprinthastighet på 30,6 kilometer i timmen, vilket gör honom till en av de snabbaste fotbollsspelarna i världen vid den tiden. Sergio Ramos Real Madrids röda kort är totalt 22. Detta är det högsta antalet röda kort i klubbens historia. Trots det är Sergio fortfarande en fotbollsidol för många. Ett icke-spanskt exempel är Gleison Bremers person. Dessutom är det ett oönskat La Liga-rekord för Real Madrid. Sergio Ramos har det mest röda kortet i La Ligas historia. Hans kärlek till röda kort är oändlig.