E-mail: hi@familyfully.com

Vem är Paul Gascoigne? Kolla in Paul Gascoignes nettovärde, lön, ålder, fru och Wiki

Vem är Paul Gascoigne: Paul Gascoigne är en populär och professionell fotbollsspelare från England och började sin karriär år 1980. Även om han är en känd personlighet har alla varit ivriga att veta vem som är Paul Gascoigne. För att veta mer om Vem är Paul Gascoigne, läs artikeln nedan.

Vem är Paul Gascoigne?
Paul Gascoigne föddes 1967, han föddes och växte upp i England och Paul började sin karriär 1980, han är en berömd engelsk fotbollsspelare. Egentligen är hans riktiga/ursprungliga namn Paul John Gascoigne där han kallas Paul Gascoigne av alla och även av smeknamnet Gazza och han är en före detta fotbollsspelare. Han gjorde sin utbildning på Breckenbeds Junior High School och medan han gick i skolan blev han intresserad av fotboll, även han var intresserad av scouterna. Han brukade spela i positionen som offensiv mittfältare.

Paul Gascoigne Biografi
Specifikationer Detaljer
Namn Paul Gascoigne
Fullständigt namn Paul John Gascoigne
Födelsedatum 27 maj 1967
Ålder 55
Nationalitet australiensisk
Höjd 5’10”
Vikt 68 kg
Yrke Tidigare fotbollsspelare
Nettovärde 1–2 miljoner USD
Inkomstkälla Yrke

Paul Gascoigne Nettovärde
Vanligtvis , de flesta av allmänheten, såväl som publiken, är väldigt angelägna om att veta om kändisars fitnessfreaks, deras dietstil, livsstil och andra. Paul John Gascoignes nettoförmögenhet uppskattas till cirka 1–2 miljoner USD, och Paul John Gascoignes inkomstkälla kommer från hans yrke.

Paul Gascoignes ålder
Paul John Gascoigne föddes den 27 maj 1967 och föddes och växte upp i England. Paul började sin karriär 1980. Han är australisk medborgare och före detta fotbollsspelare. Enligt den senaste uppdateringen är Paul John Gascoigne 55 år just nu. Paul lever sitt liv med hälsa och välstånd med sin familj.

Paul Gascoignes hustru

Sherl Gascoigne (m.1996-1998)
Sherl Gascoigne är enligt Express hustru till Paul Gascoigne, hon föddes den 24 september 1963 och hennes nationalitet är brittisk medborgare. Hon är en populär tv-personlighet och hennes ursprungliga namn är Sheryl Failes där hon heter Sherl Gascoigne efter sin mans namn Paul Gascoigne efter att hon gifte sig år 1996, och snart separerade de år 1998.

Paul Gascoigne 2022
Paul Gascoigne kallades för smeknamnet Gazza och år 2022 var han oroad över att vara en del av två dokumentärserier och dess namn är Gazza. Eftersom han var en professionell fotbollsspelare utsattes han för att vara med i den del av dokumentären Gazza som kan porträttera honom.

Vem är Paul Gascoigne – Vanliga frågor

1. Vem är Paul Gascoigne?
Han är en berömd engelsk fotbollsspelare.

2. När föddes han?
Paul John Gascoigne föddes den 27 maj 1967

3. Hur gammal är han?
Enligt den senaste uppdateringen är Paul John Gascoigne 55 år just nu

4. Vad är hans nettovärde?
Paul John Gascoignes nettovärde uppskattas till cirka 1–2 miljoner USD